Om oss

"Vår vision är att sammanföra studenter och arbetsgivare på ett enkelt och effektivt sätt"

Av studenter - För studenter

Juridicas lanserades i slutet av 2021 av två juriststudenter som såg problem och svårigheter med att hitta ett jobb under studietiden. För att lösa problemen skapades den här jobbplattformen. Med stor stolthet är vi idag en av landets absolut största karriärsida för juriststudenter.

”Vi vill erbjuda studenter en plattform där de enkelt, och utan att behöva ha kontakter, kan hitta jobb. Vi vill också erbjuda företag en plattform där de kan få ett så stort utbud av tänkbara medarbetare som möjligt, och därför få de mest lämpade. Vi vill skapa en win-win situation helt enkelt”. 

, Om oss
Muhib Lafta & Vidar Wicklund, Grundare av Juridicas
, Om oss

Vi löser ett tydligt problem...

Juridicas är lösningen till det problem som vi själva upplevt många gånger i början vår juristutbildning. Juristbranschen är en av de branscherna med högst konkurrens om jobb. Många studenter vill ha ett deltidsjobb under studietiden med syfte att dels få en inblick i juristlivet och dels att få in en tidig fot i arbetsmarknaden. Samtidigt upplever majoriteten att det är svårt, krångligt och tidsödande att hitta ett jobb att söka till, speciellt om man inte redan har kontakter i branschen. Detta leder till att många som kanske skulle vilja söka en tjänst inte hittar den. 

Med en jobbportal som samlar alla jobb för juriststudenter på ett och samma ställe, vill vi göra det lättare och snabbare för våra medstudenter att hitta ett jobb att söka till. Att hitta ett jobb borde inte vara ett arbete i sig. Det ska inte ta mycket tid och energi av studenterna, speciellt när de har mycket i skolan.

”Med Juridicas vill vi bli den självklara bryggan mellan studenterna och arbetslivet”.

Tillsammans hjälper vi att alltfler juriststudenter att få in en tidig fot på en arbetsmarknad med hög konkurrens!

Senaste nytt från Juridicas

Nedan följer våra senaste nyheter:

Ett urval av våra kunder